Category Archives: Ukategorisert

Konsert i Lillesand kirke

Messias på Evje og i Arendal

Kari-Lise Høgseth, Renatus Meszar, Vidar Hellkaas, Tim Harry Blomberg, Ingrid Vetlesen

    Kjære alle Messias-musikere! Tusen tusen takk for to strålende konserter og ikke minst for gårdagens fremførelse i Arendal Trefoldighetskirke! Dere er lydhøre og vare for det tekstlige innholdet og det er fantastisk for meg som dirigent å vite at dere svarer på tiltale! Tusen takk for all tid og krefter dere har lagt ned i dette! Jeg er veldig stolt av å være deres dirigent og gleder meg til videre musisering! Messias står i en særklasse med tekster og musikk som følger hverandre så tett! En stor takk også til de fire solistene; Ingrid Vetlesen, Kari-Lise Høgseth, Vidar Hellkås og Renatus Meszar og ikke minst til Aust Agder Kammerorkester! Nå kan advent starte!          Hilsen en stolt dirigent

Øvelse i Trefoldighet

Prøve med Kari-Lise Høgseth i Evje kirke

     

Konsert i Arendal kulturhus og Søm kirke

Katinka Nilssen spiller Romanse av Svendsen

 

Mariam Kharatyan spiller Griegs a-moll konsert.

Katinka Nilssen (18) kommer fra Nedre Eiker og er et navn å se opp for! Hun begynte å spille fiolin i tidlig alder og har vært tilknyttet Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo siden hun var seks år gammel. Hun var allerede som 9-åring solist med Arve Tellefsen i Bach konsert for to fioliner. Katinka har mottatt flere musikkutdanningsstipender og har deltatt og vunnet en rekke priser i konkurranser som solist og med strykekvartett.   I oktober ha hun vært solist i Sibelius fiolinkonsert med Drammen Symfoniorkester, og mottok samtidig Ticon Musikkstipend.
Mariam Kharatyan kommer fra Armenia. Hun flyttet til Norge i 2012 og har studert piano på Universitetet i Agder(UIA) med Tellef Juva og Sveinung Bjelland. Hun er nå assisterende professor på UIA og forsker bl.a. på armensk musikk. Hun har vunnet flere internasjonale priser. I 2016 kom hun til semifinalen i Edvard Grieg Internasjonale Pianokonkurranse i Bergen. Hun har tatt masterclass med Einar Steen-Nøkleberg og Leif Ove Andsnes og hatt konserter i en rekke land, bl.a. Armenia, Sverige, Tyskland og USA. Tidligere i år framførte hun en klaverkonsert av Aram Khachaturian med Kristiansand Symfoniorkester.

Konsert med Jan Bjøranger

Bachs konsert for to cembali. Hans van der Meijden og Jos Vogel.

Jan Bjøranger leder kammerorkesteret.

Konsert i Grimstad kirke

Sommerkonsert