Messias på Evje og i Arendal

Kari-Lise Høgseth, Renatus Meszar, Vidar Hellkaas, Tim Harry Blomberg, Ingrid Vetlesen

 

 

Kjære alle Messias-musikere!
Tusen tusen takk for to strålende konserter og ikke minst for gårdagens fremførelse i Arendal Trefoldighetskirke! Dere er lydhøre og vare for det tekstlige innholdet og det er fantastisk for meg som dirigent å vite at dere svarer på tiltale! Tusen takk for all tid og krefter dere har lagt ned i dette! Jeg er veldig stolt av å være deres dirigent og gleder meg til videre musisering! Messias står i en særklasse med tekster og musikk som følger hverandre så tett! En stor takk også til de fire solistene; Ingrid Vetlesen, Kari-Lise Høgseth, Vidar Hellkås og Renatus Meszar og ikke minst til Aust Agder Kammerorkester! Nå kan advent starte!          Hilsen en stolt dirigent

Øvelse i Trefoldighet

Prøve med Kari-Lise Høgseth i Evje kirke

 

 

 

Publisert i Ukategorisert

Neste konsert

Konsert med nordisk musikk av:
Halvorsen, Svendsen, Nielsen, Sibelius og Petterson Berger.

I samarbeid med Foreningen Norden

Arendal Trefoldighetskirke: Tors 24. okt kl. 19.
Dirigent: Ola Balstad.

Galleri

dscn0065001 kons-4-nov-028 p1030830 Skapelsen 057 DSC02246-2 DSC02269-2